Post by adnorcosira on Feb 24, 2022 12:58:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Traffic Racer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Traffic Racer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modificirati veliko kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Traffic Racer 2022 version ▞▞▞
promet Rider Mod Apk v1.70 (Neomejen denar) za Android
Vaši igri dajem 5 zvezdic. Prosimo, dodajte še 1 funkcijo 🙏 (Ogled iz prve osebe), s katero bo vaša igra popolna 🤩
Zelo dolgočasen. In izguba časa. Razmišljam o odstranitvi!
Postavitev kamere med vožnjo je zelo slaba... in nobena druga možnost ni na voljo
Super ta igra je najboljša neskončna arkadna igra, ki sem jo igral. Odklenil sem vse avtomobile v tej he cool!
Nisem strokovnjak, vendar mislim, da se igra ne bi smela zrušiti vsake 3 sekunde
Grafika je dobra, vodljivost odlična...bi dal 5 🌟 ampak dam 2, ker sem bil razočaran, da igra nima več igralcev in je pogled na cesto smeti...kdo vozi avto po cesti, kjer se vidi daleč naprej... Spremenite vidno polje in pustite, da pokrije veliko razdaljo, da se lahko igralec smiselno premika, tako da si od daleč ogleda prihajajoče vozilo in dodajte možnost za več igralcev.
Res dobra igra!!
S 5
Igra je zelo dobra, a čez nekaj časa postane dolgočasna. To je samo mletje za avtomobile in pridobivanje denarja traja nekaj časa, saj ne zaslužiš veliko. Menim, da je treba tudi grafiko nekoliko izboljšati. Zvoki avtomobilov so grozni, vsi zvenijo kot rc avtomobili ali kaj podobnega. Nekateri statistični podatki o avtomobilih so precej nerealni. Ta igra sploh ni slaba, le izboljšati jo je treba, da bo boljša.
Res dobra igra ce ti je dougcajt
Spomnim se te igre, ki jo je zdaj precej redko najti, ampak ja, prenesel sem jo, je še vedno prijetna
Igra je dobra, vendar lahko dodate še nekaj možnosti, kot so ta zavoj, kolesa, skoki, omejitev časa za trk itd.
Traffic Racer Wyścigi ojka
Všeč mi je moja igra prometni dirkač, ki jo moj prijatelj pomeni, da jo je naredil razvijalec, vendar če bo moj prijatelj dodal več avtomobilov in več barv policijskih avtomobilov ter ceste, kot so pomlad in cvetenje cvetov, megla, prašni način, bo to koristno moj prijatelj upam, da bo moj prijatelj naredi 😊😊
Prenesite brezplačen Racing Car Driving Simulator za Android: najnovejšo ... Licenca Brezplačno; Potrebujete Android 4.0 ali novejši; Kategorija Dirke
Mani Traffic Racer | Facebook
To je tako realistična igra, ki doda nekaj zavijanja na cesti s funkcijo driftanja ... predlagal bi jim, da dodajo tudi land cruiser v8 toyota hilux revo toyota thundra in honda civic turbo.
Carska ful
Sword Play! Ninja-Schlitzer 3D Action vsvq
To je najboljša igra morate si jo naložiti.obožujem jo.
Traffic Racer Carreras havw
Hfhf
Ocenil bi ji 5 zvezdic, vendar ne morem ugotoviti, kako grem od leve proti desni in nazaj, samo vozim po zaščitnih ograjah in se premikam naprej in nazaj, mislim, da se igra ne igra tako, prosim malo pomoči
Počasi je šel avto, krmila ni bilo
Ta igra je zelo dobra, vendar mi dodaj, da vzamem avto in denar, zato ti nisem dal več zvezdic
Traffic Racer Preteky qxsz
Traffic Racer za Android - Prenesite brezplačno - Anderbot
Najslabša igra, kar sem jih kdaj videl. Zatakne se, ko smo na visoki ravni.
Ta igra je zelo lepa. in njena zmogljivost je odlična, tako lepa igra brez povezave. 🆒
Najbolsa igrcaa tit k ti je dougcajt
Dobra je
Ful dober.
Odlična igra
Brezplačen neposreden prenos za Android igre, aplikacije za Android, obb, pro, apk, mod, podatke. ... Najnovejši kramp TRAFFIC RACER.
Policijski avto je zelo počasen. Mislim, da bi morala igra ljudem omogočiti, da izberejo avto iz svoje garaže in iz njega naredijo svoj policijski avto
Get in your bus and become a city traffic racer in this top simulator game. ... Shrani aplikacijo za IOS Shrani aplikacijo za Android.
25. julija bo na voljo lastna aplikacija Racer, tako da bodo lahko igralci ... Minecraft Realms vsem prijateljem, bodisi iz Androida, iOS ali Windows 10,
Prenesite Pixel Car Racer 1.0.71 MOD Brezplačno za mobilne telefone Android, pametne telefone. Tablete in več naprav.
Se bo zaslon med zasledovanjem prevrnil? Ali se bo igra brez razloga ustavila med lovom? Bodo delovale zavore, ko se poskušam ustaviti ali imajo oni pamet po svoje ...? Kateri popravki napak? Zakaj se ta igra včasih zdi kot Space Invaders? Kako se sumljivi avtomobili zamaknejo pod tovornjake ali gredo naravnost skozi njih, kot da bi bili duhovi?
... Apartmaji , Štipendije , Ayurvedska , T2 M3u , Lkw Traffic , Škoda , Cmc Galvanik ... Falcon , Naturavit , Hiške , Ostrenje , Trak Racer , Ilmeteo Crni
Ni zelo grozno, ker preden sem izbrisal igro, sem imel 500.000, zdaj pa je bil ves moj napredek izbrisan. Prijavil sem se v svoj stari račun in še vedno sem izgubil vse
Zelo počasen proces zaslužka v tej igri in izgubimo zanimanje za igranje iste igre vsak dan, v tem ni nobenih sprememb, zato moramo v vsaki igri ponavljati isto stvar in se naveličati
Traffic Racer Võidusõit tdye
Super je mal vec denarja ce bi ti dal in ce bi grafike zgledale mal buls bi blo lih super