Post by adnorcosira on Feb 24, 2022 12:45:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod viac drahokamov ▞▞▞
▞▞▞ Home Design: House Decor Makeover 2022 version ▞▞▞
Je to úžasná aplikácia
Táto aplikácia má príliš veľa reklám a reklamy sa vždy objavia, keď hrám túto hru
Hra sa mi páči, ale v určitom bode musíte hrať určité úrovne znova a znova a znova a znova, pokiaľ si nechcete kúpiť balík, ktorý je nehorázne drahý, ak nie, potom zostanete na tejto úrovni niekoľko dní a ja som celkom si istí, že mi pošlú všeobecnú správu, v ktorej povedia, že nás mrzí, že máte problémy s tými blábolmi, a to je skvelé, ale pokiaľ s tým niečo neurobíte, neznižujte svoje ceny. bolo by to oveľa zábavnejšie
Master Kena 3D Pembunuh Pisau Laga bovk
Hodnotím 4, bolo by to 5, keby tam neboli všetky reklamy, ktoré sa tam pridali po jednej úrovni
Presýtený reklamami, a nie, neplatím za reklamy bez reklám, máte dosť od nás, keď pozeráte kilá reklám, aj ten dievčenský hlas znie slabo.
Veľmi sa mi to páči, ale problém s reklamami nikdy nezmizne 🤗🤗
Páči sa mi táto hra, pretože je to ako postaviť si vlastný dom. JE TO ako dobrá hra. Milujem to tak, že to hrám každý deň.
do mnohých reklám
ADDSSSSSS
Ešte som to nehral, ale vyzerá to úžasne, ale sťahovanie trvá dlho, ale okrem toho si to užite
táto hra je perfektná, ale ak k nej pridáte viac miestností, bude to oveľa chladnejšie👌👌👍👍
Toto je hra, v ktorej si môžete navrhnúť svoj dom.
To je dobré 👍 Myslím, že v budúcnosti túto aplikáciu ohodnotím na 5 štartov
Musel som odinštalovať pred úrovňou 20. Po každej .. jednej .. úrovni je reklama.
Bola to zábava, ale obsahovala veľmi hlúpe množstvo reklám
Naozaj nyc hra...🥰✨😌
Home Design: House Decor Makeover Головоломки vkb
Je to skvelá hra. Naozaj som sa bavil. Ale jedna z vecí, ktoré sa mi nepáčili, bolo to, ako sa všetky doplnky objavujú a je to otravné.
Toto je moja obľúbená hra, ale technicky som zdolal úroveň 1648 tucetkrát a neprejde ma, pretože pravidlá sú zbieraj 11 truhlíc, ale celkovo je ich len 10....takže je doslova nemožné poraziť 😩
Zatiaľ príjemná hra s pekným dizajnom
Táto hra by mohla byť naozaj zábavná, ak by ste nepozerali viac reklám, ako by ste ich v skutočnosti hrali! Hral som veľa iných hier a toto je tá NAJHORŠIA!! Urobil som jednu miestnosť a okamžite som hru vymazal. Škoda, pretože inak by to bola naozaj zábava.
Ak by som mohol túto hru ohodnotiť 0 hviezdičkami, urobil by som to. Strašná hra. Neznášam, že je to také lagy. Nikdy neodporúčam. Stratil som 30 minút svojho života, pretože mi povedali, že reklama sa načítava, ale nikdy neprišla. Táto hra je kus odpadu. Nesťahujte to 🙄
malo by to byť 5 hviezdičiek, AK je v tejto hre tlačidlo Zdieľať, kedykoľvek sa chcete podeliť o renováciu svojho domova. ALE je tu iba zdieľanie na Facebooku vždy, keď dokončíte zdobenie celej miestnosti.
Dokončite úroveň a nepohne sa dopredu, veľmi otravne opakujte ad nauseam
Je to zábavné, ako keby ste si navrhli svoj vlastný dom, je to tiež pekná inšpirácia
Home Design: House Decor Makeover Hjernegymnastik qkk
Úprimne povedané, keď som to dostal, nemal som žiadne problémy ani chyby a je tu správne množstvo reklám, takže si myslím, že by to malo byť 5 hviezdičiek, je to pre mňa naozaj zábavná hra
Úžasné, zábavné navrhovanie všetkých typov domov
Príliš veľa reklám
Sbabsbb
Neznášam túto hru
Hra sa mi páči a trvá dlho
Idem dole....vyhrávam levely, ale hra to nepozná a ja to strácam na tom, že to musím ZNOVU VYHRAŤ...thx vývojár na aktualizáciu!
Sissy do pondelka 6. 2021
Nenačítajú sa reklamy na doplnky. Z tohto dôvodu som hru odstránil.
Reklama za reklamou je na hovno
N9č
Je to veľmi uvoľňujúce
Toto je naozaj dobrá 😘 hra a páči sa mi
Toto je veľmi zábavné, zmenil som svoju recenziu od minule, pretože som KONEČNE prilepil lvl 18. Je to veľmi zábavná hra. Je to dobrá hra a je zábavná. Podľa mňa zábavná, ale ťažká... preto som jej dal 4 hviezdičky. (Som na Google acc môjho brata, btw) Ale je to veľmi zábavné a mali by ste si to stiahnuť LEN ak máte radi takéto veci:)
Milujem túto hru, ale musí byť zábavnejšia ako viac hier a viac peňazí, ako je táto, takže tejto hre dajte 3 hviezdičky
Home Design: House Decor Makeover Teka-teki rxgn
Je to celkom dobrá hra, ale dal som jej len 3 hviezdičky, pretože má VEĽA reklám a všetko je také drahé. Jedna stena je ako 600 mincí a v jednej hre dostanete iba 400-500.
Je to tak zábavné a nechcem hru vymazať ☺
Myslel som, že je to hra so slovíčkami. Som sklamaný. Jeho. Páči sa mi to. Zvyšok. Bez nej sa hrať nedá. Nákup vecí. V tom šialené veci. Odstránené
Existuje veľa reklám. FUJ!!!!
Je to celkom skvelé
Naozaj ma baví hrať túto hru, ale z nejakého dôvodu nemôžem sledovať video, aby som získal ďalšie vylepšenia alebo životy, stále to hovorí, ako sa načítava
Užite si hru...príliš veľa doplnkov a keď vyhráte hádanku, niekedy musíte hrať ďalšiu hru, len aby ste si kúpili kus nábytku. Ako senior hádanky niekedy veľmi ťažké vyhrať. Potom vyhráte hádanku a nemôžete si nič kúpiť. Ale musím povedať, že je to lepšie ako väčšina iných hier na vymaľovanie domova.
Ganda neto
Táto hra je škodlivá
Cesta k mnohým pridáva